Om oss

Celebratio er latin for feiring og er foreningens arrangementsgruppe.

Vår hovedoppgave er å ivareta det gode sosiale miljøet både i CF og på fakultetet. Det er vi som sørger for at CFs sosiale arrangementer alltid er like vellykkede. Arbeidet vårt består i å organisere og planlegge, og sørge for at arrangementene gjennomføres på best mulig måte.

Herunder faller blant annet ansvaret for CFs opplegg i fadderuken - særlig "Runden" (med vårt legendariske San Miguel-tappetårn på CF-kontoret) og fredagsfesten på Frokostkjelleren. Vi setter rammene for den tradisjonelle Forensislunsjen, hvor de nye studentene får gratis lunsj og et møte med alle CFs undergrupper. Det er også vi som arrangerer den store Forensisfesten hvert semester. Celebratio samarbeider ofte med andre undergrupper, og har gjort stor suksess med blant annet Børsfest (Pretium) og Capsize (Pelago).

Av interne arrangementer kan nevntes Kick-Off hvert semester, julebord, sommerfest, hyttetur og Alumni. Hvis du kunne tenke deg å bli med i en festglad og trivelig undergruppe er Celebratio noe for deg!

Kontakt

celebratio@forensis.no

Undergruppeleder:
Thea Haugen Jansen
48839658
jansen@forensis.no