Navigo

✈ OM NAVIGO ✈

Navigo er latin for navigere, og er foreningens reisegruppe.

Vi gir jusstudenter fra både Oslo og Bergen uforglemmelige ekskursjoner til spennende destinasjoner over hele verden. På turene får du inntrykk av det globale nærings- og arbeidslivet, innenfor et bredt spekter av bransjer og virksomheter. I tillegg, og kanskje mer enn noe, er det også en fantastisk sosial og kulturell opplevelse!

Vårt arbeid består i å velge ut spennende reisemål for studentene, samt å planlegge og gjennomføre et godt faglig og sosialt opplegg for reisedeltakerne. Vi kommer gjennom våre turer i kontakt med store og små firmaer på verdensbasis, og vi tilbyr studentene en ekstraordinær mulighet til å skape gode relasjoner på tvers av avdelinger og fakulteter.

Er du turglad eller generelt eventyrlysten? Ta kontakt med oss på navigo@forensis.no!

 

✈ VÅRT TILBUD ✈

Inkludert i deltakeravgiften vil du alltid få transport og hotell, et solid faglig opplegg, samt sosiale og kulturelle opplevelser. For mer informasjon om det konkrete innhold på den enkelte tur, oppfordrer vi til å komme på infomøtet som arrangeres før påmelding hvert semester, i tillegg til å følge med på sosiale medier.

 

 

 

HVOR I ALL VERDEN? 

 – Et utvalg av tidligere destinasjoner


🌍 
Moskva

Russlands pulserende hovedstad var Navigos reisedestinasjon i august 2016. I løpet av fem dager hadde vi lærerike foredrag hos FMC Technologies, Innovasjon Norge og Statoil, med temaet “Handelsforholdet mellom Norge og Russland”. Vi fikk innblikk i Russlands historie, kultur og politikk, samt lynkurs i olje- og gassvirksomhet og russisk kontraktsrett. Oppholdet ble rundet av med forestilling i Den russiske nasjonalballetten – et kulturelt høydepunkt!

Les reisebrevet fra Moskva-turen i Pacta 33!

Du kan også lese om vår forrige tur til Moskva (2009) i Pacta 7

🌏 Shanghai og Hong Kong

I januar 2016 dro Navigo til to av verdens mest pulserende og hurtigvoksende metropoler. Gjennom ti fantastiske dager besøkte vi firmaer som Wikborg Rein, PwC og DNV-GL, en av verdens størst Buddha-statuer i Ngong Ping utenfor Hong Kong og noen av verdens mest eksklusive nattklubber.

Les mer i reisebrevet publisert i Pacta 31.

🌎 New York og Cayman Island

Metropolen New York, et av verdens viktigste økonomiske og kulturelle sentrum, var Navigos destinasjon i januar 2015. Der besøkte vi blant annet Deloitte og McKinsey, og hadde omvisning hos norske Snøhettas kontor i byen. Turen ble avsluttet med noen dager på eksotiske Cayman Island i Karibien. Svømming med dødelige piggrokker, beachparty og besøk hos Maples and Calder var noe av det som sto på agendaen i skatteparadiset.

Les om turen i reisebrevet publisert i Pacta 27!

🌏 Singapore

Singapore er et sentralt knutepunkt for shipping, og Navigo besøkte øystaten i januar 2014. Der var vi innom blant annet verdens største shippingbank, DnB, sine kontorer. Turen bød også på fantastiske sosiale begivenheter, hvor en helaften med McKinsey på Marina Bay Sands nok skilte seg litt ekstra ut.

Les mer i reisebrevene publisert i Pacta 23.

Du kan også lese om vår første tur til Singapore i Pacta 5.

🌍 Marokko

Høsten 2013 tok Navigo turen til Casablanca i Marokko. Her besøkte vi advokatfirmaet Allen & Overy, som driver mye med petroleumsvirksomhet. Vi fikk også møte en helt annerledes kultur gjennom turen til Marrakech og de forholdsmessig strengere normene for bekledning.

Les mer reisebrevene publisert i Pacta 22.

Vi har også arrangert turer til blant annet Tokyo, BrasilIsland, Houston, Cape Town, Warszawa og Cuba.

Leder

Marthine Høhrbye
T 941 75 759
hoyrbye@forensis.no

Bli medarbeider

Vi er alltid interessert i nye engasjerte medarbeidere. Ta kontakt med undergruppelederen!

Kontakt oss

Ta kontakt med oss på navigo@forensis.no eller på vår facebookside

Følg oss på sosiale medier for oppdatert informasjon gjennom semesteret