Juridica

Om oss

Juridica er latin for justis, og er foreningens faggruppe.

Gjennom flere år har vi arrangert eksamensrettede forelesninger i samarbeid med våre samarbeidspartnere, og de seneste år har vi tilbudt dette til alle avdelinger.

Hvert semester deler vi også ut Innføringskompendiet til de aller nyeste studentene

Om du ønsker å jobbe med å bedre det faglige tilbudet fra private aktører, eller ønsker å tilby noe nytt og spennende til studentene, ta kontakt på juridica@forensis.no

Vårt tilbud

Manuduksjoner:

På manuduksjonene vi arrangerer med våre samarbeidspartnere får du faglig påfyll og gjennomgang av viktige emner til eksamen, samt noen nyttige tips om hva du typisk bør og ikke bør ta med i besvarelsen. Vi arrangerer manuduksjoner for første til fjerde studieår, og sikrer kvaliteten med noen av de beste i bransjen fra PwC, BCG og Wiersholm.

Innføringskompendiet:

Innføringskompendiet som deles ut til nye studenter hvert semester inneholder en god gjennomgang av pensum for første studieår. Dette er et ypperlig hjelpemiddel for nye studenter ved Det juridiske fakultet. Les mer her.

Metodekurs:

Hvert semester arrangerer vi et metodekurs som lærer deg alt du trenger å vite for å levere en god besvarelse. Mens dette ikke tar for seg den faglige kunnskapen som er nødvendig, gir det en innføring i hvordan en skal presentere dette på en god og riktig måte.

Kontakt oss

Ta kontakt med oss på juridica@forensis.no 

 

Leder

Espen Randen
T 995 96 457
E randen@forensis.no

Bli medarbeider

Vi er alltid interessert i nye engasjerte medarbeidere. Ta kontakt med undergruppelederen!