Femme

👩🏼‍🎓 Om oss

Femmes overordnede formål er å øke kvinnelige jusstudenters interesse for arbeidslivet.

Kvinnelig kompetanse er ettertraktet, og det gjelder å oppdage mulighetene. Derfor arbeider Femme i hovedsak med å arrangere en mentorordning. Denne ordningen er kun åpen for kvinnelige studenter, som ønsker råd, karriereveiledning og ikke minst en unik mulighet til å få både innblikk og perspektiv i hva som venter etter studiet.

Vi ønsker å være en gruppe som gjennom vårt arbeid inspirerer kvinnelige studenter til å nå de målene de har satt seg, samt tørre å sikte litt høyt.

 

Har du lyst til å være med å arrangere den beste mentorordningen på jussen, samt bli kjent med verdens triveligste jentegjeng- ta kontakt med leder Thea Urkedal på urkedal@forensis.no, eller besøk facebooksiden vår; Femme. Vi gleder oss til å ha med DEG på laget

 

.femme

👩🏼‍🎓 Vårt tilbud

 

Mentorordningens bakgrunn:

Femme ble startet på direkte oppfordring fra en tidligere hovedsamarbeidspartner. Som advokatfirma så de mangel på jenter som var interessert i forretningsjuridiske emner, og de henvendte seg til oss for å høre om vi kunne prøve å gjøre noe med dette.
 
Opprinnelig var Mentorordningen et samarbeid mellom Congregatio Forensis og Juristforbundet. Høsten 2010 valgte vi imidlertid å arrangere mentorordningen alene, noe vi har fortsatt med de påfølgende semestrene. Mentorordningen har fra starten av vært et meget populært tilbud, og de heldige deltakerne sitter utelukkende tilbake med gode erfaringer og minner. 

 

 

 

Mentorordningen:

Hvert år arrangerer vi mentorordning på jussen. Gjennom denne får kvinnelige jusstudenter muligheten til å knytte kontakt med, samt dra nytte av erfaringen til noen av bransjens beste kvinnelige jurister. Vi er stolte av å kunne tilby en bredde blant mentorene, og vi er takknemmelige for at de tar seg tid til å gjøre denne ordningen så god som mulig.

Gjennom ordningen skal også menteene loses gjennom et helhetlig opplegg med kurs, egnet til å styrke dem for overgangen til arbeidslivet. Dette gjør at studentene skal pushes til å bli den beste utgaven av seg selv. Følg med på vår facebook-side for informasjon om når neste søknadsprosess begynner. Dette er et tilbud du ikke kan gå glipp av!

Les mer og søk på mentorordningen.no  eller på Facebook: Femme

 

 

Kontakt oss

Ta kontakt med oss på femme@forensis.no eller på vår facebookside

Leder

Thea Urkedal
T 905 70 115
urkedal@forensis.no