Consilium

Om oss

Consilium er markedsføringsgruppen i Congregatio Forensis.

Vårt hovedformål er å synliggjøre foreningen både innad på fakultetet og utad i form av kontakt med næringslivsaktører.

Vårt tilbud

Consilium består av tre grupper som hver har sitt arbeidsområde.

Intern stunts har til oppgave å synliggjøre Congregatio Forensis overfor studentene. Dette gjøres gjennom “stands” på fakulteter der det deles ut en lesesalsoppmuntring og informasjon om foreningen.

Eksternprofilering har som arbeidsoppgave å opprettholde kontakt med næringslivet og kartlegge foreningens posisjon utenfor fakultetet.

Videre har vi ansvaret for foreningens deltakelse på sosiale medier, så som; Facebook, Instagram, Snapchat og Forensisappen.

 

Aktuelt

For tiden driver Consilium på med to hovedprosjekt; Påskejakten 2017 og JussJobb.

Påskejakten hadde sitt første arrangement våren 2016 med stor suksess blant studentene. Consilium håper å gjøre dette til et årlig arrangement til studentenes underholdning og fornøyelse. For Påskejakten 2017 har vi hele 7 medarbeidere slik at Påskejakten skal bli større og bedre neste påske.

I den forbindelse vil det bli lansert en film fra forrige Påskejakt slik at du får en smakebit på hva som er i vente. Har du lyst til å bidra til at Påskejakten 2017 blir en gøy opplevelser for deg og dine medstudenter? Ta kontakt med Consilium!

 

JussJobb ble lansert i februar 2016 og er en jobbportal spesifikt for jusstudenter, som i tillegg bidrar til vårt arbeid med eksternprofilering. Her utlyses alt av stillinger fra kveldssekretær, traineeordninger, sommerjobb til praktikantopphold hos ambassader.

Få jevnlige oppdateringer om JussJobb på vår nylig lanserte facebookside “JussJobb”.

Kontakt oss

Ta kontakt med oss på consilium@forensis.no.

Leder

Aleksandra Sparby Aarstad
985 46 470
aarstad@forensis.no

Bli med i undergruppen

Vi tar alltid imot nye medlemmer. Ta kontakt med undergruppelederen!