Logo_Blue_RegLight, stor

Hovedsamarbeidspartnere

 

 

bcg-logo

Pwc-logo

Wiersholm-logo-grønn-(gif)-til-WEB

BCG

BCG Oslo ble grunnlagt i 1996. BCG har hatt meget sterk vekst og har blitt ledende i konsulentbransjen i Norge. De rådgir i dag ledende regionale selskaper som driver innenfor handel, industri, energi, detaljhandel, finansielle tjenester og teknologi og kommunikasjon.

Les mer på www.bcg.no.

PwC

PwC tilbyr tjenester innen revisjon, rådgivning, regnskap, skatt, og avgift til offentlige og privateide virksomheter. Hver dag går mer enn 195 000 mennesker i 157 land på jobb hos PwC for å hjelpe sine klienter til å lykkes. I Norge er de over 1 650 ansatte representert ved 35 kontorer.

Les mer på www.pwc.no.

Wiersholm

Wiersholm er et av Norges største advokatfirma. Firmaet kjennetegnes av høy juridisk kompetanse kombinert med forretningsforståelse, bransjekunnskap og handlekraft.
Deres 150 advokater og 50 andre ansatte arbeider teambasert og løsningsorientert.

Les mer på www.wiersholm.no.

Andre samarbeid

Universitetet i Oslo

Congregatio Forensis samarbeider med Universitetet i Oslo, og hovedsakelig med Det juridiske fakultet.

Vårt eksterne styremedlem, Herman Bruserud, er førsteamanuensis ved juridisk fakultet. Vi har stadig bidrag fra representanter fra fakultetet og samarbeider godt for å gi studentene en best mulig studiehverdag.

Et betegnende og spennende samarbeid er oppstarten av podkastprosjektet, et samarbeid mellom Congregatio Forensis, Universitetet, Fakultetet og foreleserne som går ut på å ta opp lydfiler av samtlige forelesninger på fakultetet. Fakultetet tok endelig over prosjektet alene fra 2013.

Klikk her for mer informasjon fra fakultetet.